Blogi seuraavalle tasolle

Päällimmäinen viesti maanantaisesta Radio Helsingin vierailusta oli seuraava: Nopeammin! Korkeammalle! Voimakkaammin! Edu ja Sacha halusivat ruoskia meidät kovempaan iskuun. Tämä tarkoittaa nähdäksemme käytännössä kolmea asiaa:

1. Enemmän kaljaa, enemmän baareja. Tämä nyt on helppo. Baareissa käynti on leipälajimme ja ydinosaamistamme eli ei ongelmia tämän suhteen. Vähän tietysti työt ja muut menot haittaavat, mutta ennen pitkää tähdet osuvat kohdalleen ja rykäisemme kerralla 4-8 baaria.

2. Verkostoituminen. Tämä on vaikeampi. Meidän täytyy päästä sisään Suomen/Helsingin/Kallion blogiskeneen. Mistä löytyvät kuumimmat blogihaasteet? Kenet täytyy tuntea, että pääsee virallisiin blogitapahtumiin? Tarjoillaanko niissä kaljaa vai pelkästään kuoharia ja kuppikakkuja? Onko kuppikakut enää edes muodikkaita? Niin paljon kysymyksiä, joihin emme osaa vastata yksin!

3. Sponsorointi. Lähetyksessä puhuttiin tuulipuku- ja sauvakävelysauvasponsseista. Kelpaa. Tämä nyt on kuitenkin ainakin nimellisesti parisuhdeblogi, joten kaikki parisuhdehenkinen tavara on tervetullutta. Enemmän kuitenkin kiinnostaa mehujää- ja pizzasponsorit. Kumpaakaan tuotetta ei voi koskaan olla pakastimessa liikaa, joten hyvä olisi saada nekin ilmaiseksi.. Kaljasponssiksi riittää se, että jos te, arvon lukijat, törmäätte meihin jossain, niin voitte tarjota kaljan, jos tuntuu siltä. Tai ehkä tehdään toisinpäin, olemme melko hövelejä tyyppejä! 

Näillä ohjenuorilla menemme siis eteenpäin! Yhteydenotot sponsorointien ja slämärikysymysten tiimoilta joko tänne kommentteihin tai Facebookiin.

jäde

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s