Krapulaprofessorin suuri könkelökepukkatesti: Ensimmäisenä vuorossa Ässä mix

Krapulaprofessorin parhain vinkki ikävästä könkelöstä parantumiseen on mehujään nauttiminen. Mehujään teho tuplaantuu, mikäli tuon kylmää hohkavan herkun nautiskelee suihkussa – joko kyyryssä istuen, tai turvallisesti sikiöasennossa maaten.

Vinkki nyt on kuitenkin sikäli kehno, että mehujäitä on useita. Tokihan siis miltei mikä tahansa könkelökepukoista kelpuutetaan, sillä koko homman ideanahan on saada verensokeri nousemaan, ja könkelökepukan viilentävä vaikutus on sellainen mieluisa sivulisäke darrassa kouristelevalle. Koska krapulaprofessori ottaa tittelinsä tosissaan, on vain ja ainoastaan kohtuullista uhrautua ja ottaa kaikki könkelökepukat vertailuun. Mikä siis onkaan kaikista oivallisin könkelökepukka elävien kirjoihin eheytyvälle Darfurin-matkaajalle?

Pakkaus on väritykseltään raikkaan kutsuva.

Pakkaus on väritykseltään raikkaan kutsuva.

Ensimmäisenä vuorossa tässä suuressa könkelökepukkatestissa on yksi omista suosikeistani: Ässä mix -mehujää. Ässä mixit ovat tuttuja karkkipusseista, mutta makumaailma toimii itseasiassa huomattavasti paremmin mehujään muodossa – Ässä mix -karkit kun ovat jotenkin lussuja, ja mitä vittuja ne violetit oikein on olevinaan? Miltä ne muka maistuu? Kukaan ei tykkää niistä! Onneksi mehujäässä tämä on ymmärretty, sillä könkelökepukan raikas makumaailma syntyy appelsiinin-, päärynän-, ja salmiakin mauista.

Itse pakkauskin on jotenkin raikkaan kutsuva. Pakettiin tekee mieli tarttua darrassa, sillä raikkaat värit antavat lupauksen paremmasta olosta. Pakkaus ei kuitenkaan ole liian räikeä tai röyhkeä, vaan sellainen sopuisan kutsuva ja helposti avattava. Myös mehujään tikku on krapulaisen voimattomaan otteeseen oikein sopiva – leveästä tikusta saa tukevan otteen.ässämix2

Myönnettävä on, ettei pakkauksen raikas värimaailma toteudu tuotteessa, vaan mehujää on jotenkin 70-lukulaisen ummehtuneen sävyinen. Jotenkin linttaantuneen näköinen itse tuote on muutenkin, eikä pakkauksen kuvan kaltainen juuri ollenkaan. Maku kuitenkin korvaa ulkonäön ummehtuneisuutta. Mehujään suutuntuma on aavistuksen pehmeä, helposti kielellä lirpaistava ja salmiakkisemmat kohdat vaativat kovuudestaan johtuen hieman ronskimpaa lipomista.

Vaikka salmiakki ei makuna tule aivan ensimmäisenä mieleen mehujäitä ajatellessa, toimii tuo perisuomalainen suolainen herkku vallan mainiosti tässä makuyhdistelmässä. Ja salmiakkihan on darraisen kaveri jo muutenkin – siksi maun mehujäähän yhdistäminen tuntuu silkalta neroudelta.

Ässä mix -mehujään pisteet suuressa könkelökepukkatestissä 5/5. 

Ässä mix -mehujään talja.

Ässä mix -mehujään talja.

Yksi kommentti artikkeliin ”Krapulaprofessorin suuri könkelökepukkatesti: Ensimmäisenä vuorossa Ässä mix

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s