Krapulaprofessorin suuressa könkelökepukkatestissä: Battery

Krapulaprofessori sai moitteita edellisestä könkelökepukkatestistä. Että aloitin parhaalla, mikä typerä virhe. Voi kuulkaa, nöpöhöösit, kun näitä könkelöstä vapauttavia jäisiä herkkuja on marketeissa metrikaupalla, analysoitavaa kyllä riittää. Ja toisaalta, ehkä noinkin hyvällä mehujäällä aloittaminen oli hyväkin juttu – että löytyy se taso. Tasoa etsiskellessäni päätin sitten, että nyt otan testiin jotakin, jota ei tulisi mieleeni ostaa missään muussa tilanteessa.

Pakkaus on niin kiiltelevää ja paksun rahisevaa matskua, että darraisimpia kauhistuttanee.

Pakkaus on niin kiiltelevää ja paksun rahisevaa matskua, että darraisimpia kauhistuttanee.

Olen sillä tavalla vanhanaikainen professorishenkilö, etten ole koskaan oikein päässyt sisään tähän energiajuomia ylistävään touhuiluun. Kofeiinin nautin kahvin muodossa, ja kahvin kuuluu toki olla vahvuudeltaan sitä asteikkoa, että lusikka joko sulaa tai jää vain seisomaan. Siksi jotenkin ahdisti tarttua tähän könkelökepukkaan. Sinänsähän idea on aivan mainio: könkelön kourista pelastava kofeiini on sujautettu nestemäisessä muodossa pakastimeen, ja olkaa hyvät. Mutta toisaalta energiajuomien voimakkaat maut saattavat koitua darraisten ja darrattarien kohtaloksi. Lisäksi Battery-mehujään pakkaus on jotenkin väkivaltaisen kiiltelevää ja paksusti rahisevaa materiaalia, että se saattaa säikäyttää darraisimmat etäälle.

Standardipötky.

Standardipötky.

Ulkonäöltään mehujää ei ole kovin kutsuva. Muotoilu on samankaltainen kuin missä tahansa mehujäässä (esim. Lipsit, Jaffat, Grandit), mutta Battery-mehujää näyttää vähän joltain vanhuksen ummetuskakalta. Maku ei kuitenkaan ole kovin ulosteikas, vaan hyvin batterymainen, joskin vahvasti vesitetty versio energiajuoman mausta. Mehujään tikku saa myös moitteet – tikkua oli jäätelöstä ulkona noin kaksi senttimetriä. KAKSI SENTTIÄ. MITEN MUKA TÄLLAISESTA DARRAINEN SAA OTTEEN KYSYN MINÄ. Ja tikku on vielä tuollainen kapoinen. Ei hyvä tämä.

Yritä tässä nyt sitten jotenkin krapulaspäissäsi pidellä tätä kepukkaa käsissäsi.

Yritä tässä nyt sitten jotenkin krapulaspäissäsi pidellä tätä kepukkaa käsissäsi.

Tiedättehän ne tyypit, jotka hölmöyttään juovat iltamassa esimerkiksi kossua appelsiinimehulla, eivätkä sitten aamulla kykene juomaan darranparannukseen hankittua appelsiinimehua. Juu, tiedättehän te. Älkää sitten, jumalauta, kossu-Batteryn litkijät, varautuko darroihinne tällä mehujäällä. Ei tule toimimaan.

Vaikka kuinka jumalaisen hyvä idea onkin tarjota kofeiinipitoista mehujäätä darfurissa mönkivälle, ei Battery oikein täytä odotuksia. Maku on vetinen, koostumus kova, jäätelötikku liian lyhyt ja pakkauskin jotenkin silmillekäyvän aggressiivinen. Krapulaprofessori suosittelee nauttimaan kofeiinin old schoolisti ja mehujään hedelmäisenä.

Battery-mehujään pisteet suuressa könkelökepukkatestissa 2/5.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s