Helsing Bar Kallio Twister Fight Club

Helsing Bar, Kaarlenkatu 3 - 5

Helsing Bar, Kaarlenkatu 3 – 5

Aikaisemmin, Morriksen kohdalla, on puhuttu baareissa pelaamisesta ja pelailusta. Ei paljon arvostettu. Arvosteluasteikko on kuitenkin laitettava uusiksi, sillä nyt kohdalle sattui täysin uudenlainen mahdollisuus: baari-Twister.

Kaarlenkadulla sijaitsevassa Helsing Barissa (vetävä nimi, vai mitä) on nimittäin niiden perustrivialien ja -scrabblejen seassa Twister. Huh huh. Baarin sisustus on uuskalliolaismainen, vrt. Breezeri tai Flemari 13, mutta missään muualla pöytien äärellä olevat pallit eivät ole yhtä funktionaalisia kuin täällä. Penkkien on pakko olla helposti siirreltäviä, jos paikan päällä aiotaan Twistata.

Heinäkuinen tiistai-ilta ei ollut aivan otollinen kovan luokan twistaamiselle – televisiosta tuli saksalaisklassikko Kahden keikka, jota myös katsottiin – mutta kehollis-urheilullis-esteettinen pelailu jäi niin lähtemättömästi mieleen, että tästä Helsing tullaan muistamaan jo etukäteen. Joskus siellä vielä twistataan ja huudetaan.

helsingbaar01

Muutoin Helsing bar on pätevä keittokuppila. Samassa tilassa toimi aiemmin ehkä Helsingin ainoa lesbobaari, Nalle Pub, ja tästä Helsingkään ei ole vielä toipunut. Kävijöitä on vähän, vaikka kalja on halpaa. (Tanskalaisen omistajankin on kuultu tätä päivittelevän.) Kävijöitä on vaikea houkutella keskinkertaisella musiikkimaailmalla ja vielä keskinkertaisemmalla sisustuksella. Henkilökunta on ystävällistä, meille jopa pöytiintarjoiltiin, mutta sillä ei vielä pitkälle pötkitä.

Luulen, että Twister on se juttu. Tänne on helppo tuoda treffikumppani ja ehdottaa kevyttä ensikontaktia. Tai suurempi joukkue ja harjoittaa monikulmaista kosketuspeliä. Tai vaikka koko perhe: Mikä lautapeli sopisi lukutaidottomalle alakoululaiselle paremmin kuin Twister?

Tuoppi: Karhua; 0,4 litraa; 3,00 euroa.

Käytyjen baarien määrä: 15.

Nössöinä pelattiin Scrabblea. Oli hahahauskaa.

Nössöinä pelattiin Scrabblea. Oli hahahauskaa.

3 kommenttia artikkeliin ”Helsing Bar Kallio Twister Fight Club

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s