Pari kaljaa Viini-lehden piikkiin Pub Porthanissa

Muutama viikko sitten saimme Twitterissä yhteydenoton: Viini-lehden päätoimittaja Mikko Numminen halusi haastatella meitä lehden Oluella-osioon. Ennen kuin pystyimme vastaamaan pyyntöön, piti googlata Viini-lehti. Ei tule hirveästi seurattua laatujuomien laatujulkaisuja.

Oikeastaan ainoa kosketus viinikirjoitteluun on Tomin kaverinsa kanssa vuosia sitten pitämä blogi, Alle kuuden euron punaviinit. Nimi kertoo blogista kaiken olennaisen. Nykyään noin halpoja viinejä ei ole edes olemassa (Don Opaskin maksaa 6,36 euroa!), mutta vahvasti alle kympin linjalla tulee viinivalinnoissa edelleen kuljettua. Onneksi Viini-lehden numero, johon juttu lopulta tuli, kertoo, että alle kympilläkin saa hyvää tavaraa. Paitsi jos se  sattuu olemaan kehuvan jutun takia lähes joka paikasta loppu.

viinilehti01 - vino

Oli jokseenkin erikoista olla haastateltavana omassa kantabaarissaan. Ja muutenkin haastateltavana oleminen oli kummallista – Anni on omassa työssään haastatellut ihmisiä vaikka millä mitalla, mutta on aina eri juttu olla väärällä puolella nauhuria. Että yhtäkkiä pitikin olla jotenkin korrekti ja asiantunteva. Onneksi edessä oli tuoppi, johon turvautua.

Valokuvien ottaminen olikin sitten asia erikseen: Viini-lehden kuvaaja (terveisiä!) asetteli Pub Porthanin ylätasanteelle kuvausvalon ja kehotti meitä toimimaan ”normaalisti”. No, joimme siinä olutta ja jutustelimme jotenkin siitä salamavalon räpsähtelystä ahdistuneina ja naureskelimme kiusaantuneesti. Koko ajan mietti, että onneksi paikalla ei ole ketään tuttuja – olihan se jotenkin kummallinen tilanne.

Kannessa Tomi Björck!

Kannessa Tomi Björck!

Kun lähdimme Pub Porthanista, kysyi toinen omistajista (Yüksel), että mistä oikein oli kyse. Hän epäili, että kyseessä saattoi olla hääkuvaus! Ei huono idea lainkaan. Ehkä jonain päivänä. Sillä niin kuin jutussa sanotaan, on Pub Porthan meille tärkeä baari muun muassa sen takia, että siellä kävimme ensitreffeillämme. Ja onhan siellä tullut käytyä monta kertaa muulloinkin.

Siitä lisää huomenna, sillä tämä viikonloppu on blogissa Pub Porthanille omistettu.

Siinä se juttu nyt sitten on.

Siinä se nyt sitten on.

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Pari kaljaa Viini-lehden piikkiin Pub Porthanissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s