Espoolaisella teollisuusalueella pannaan – kuvareportaasi

DSCF1818

Keskiviikkona kävimme tutustumassa Fat Lizard Brewingin panimoon Espoossa. Kyseessä oli kaiketi sellainen ensimmäinen ”bloggaajajuttu” – eli meidät kutsuttiin OLUTBLOGGAAJINA maistelemaan panimon Heavy Fuel IPAa.

Matkustimme siis oluen perässä noin 16 kilometriä. Se tuntui absurdilta – yleensä kun matkustamme oluen perässä noin 160 metriä.

Koska emme osaa oluesta puhua juuri muuta kuin ”vielä yksi”, ”aika hyvää” ja ”no ehkä vielä yksi”, koostuu tämä juttu lähinnä kuvista ja hah-hah-hauskoista panojutuista. Niiltä ei voi panimossa välttyä.

Ai niin. Fat Lizardin oluita voi käydä juomassa ainakin tänään muutamassa baarissa, valitettavasti ei kuitenkaan Kalliossa. Sivukirjaston kuulemma yrittävät saada mukaan kiertoon, mutta tällä kertaa se ei onnistunut. Tsekkaa IPAjaiset-tapahtumassa mukana olevat baarit Facebookista.

DSCF1799

Mukana olivat ainakin Vaimomatskuu, Reittausblogi ja Kaunis humala. Noista kannattaa lukea, jos kiinnostaa miltä läskiliskojen kaljat maistuvat.

”Me olemme aina olleet kovia panemaan.”

DSCF1809

Tämän tuoreempaa bisseä on vaikea löytää.

”Se oli sellainen 18 tunnin panorykäisy.”

ötökät02

Liskomiehet vannovat myös ötököiden syömisen nimeen.

”Meitä on aina kiinnostanut olut ja paneminen.”

Panimon sällit.

Panimon sällit. Katsokaa tuota partaa!

”Meillähän on sellainen oma panokerho oikein, missä puhumme pelkästään panemisesta.”

Humalan haju.

Humalan haju on parempi purkista kuin sunnuntaina.

”Onhan tämä enimmäkseen miesten laji, mutta kyllä panevia naisiakin löytyy.”

Kaljanteko on insinöörin, hifistelijöiden, alkemistien ja rasvanäppien laji.

Kaljanteko on insinöörin, hifistelijöiden, alkemistien ja rasvanäppien laji.

”Ensimmäinen panokin onnistui yllättävän hyvin.”

Kolmensadan euron tarjoilupöytä.

Kolmensadan euron tarjoilupöytä.

”Pannaan menemään eli mennään panemaan.” (Tämä on omaa tuotantoa, valitettavasti.)

Teollisuusalueella kalja maistuu paremmalta. Tätä bisseä ei saa vielä toviin edes baareista.

Teollisuusalueella kalja maistuu paremmalta. Tämä kalja oli 20 litran testierästä – ja todella hyvää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s