Vastaamme lukijoiden kysymyksiin

Google on nykyajan tietosanakirja, numerotiedustelu, neiti aika ja kylän vanhin: siltä kysytään ihan kaikkea. Tähänkin blogiin päädytään mitä kummallisempien hakujen kautta. Päätimme auttaa tulevia googlaajia vastaamalla joihinkin yleisimpiin ja oudoimpiin hakuihin.

kallion parhaat baarit
Valitettavasti mielipidekysymys. Ainakin Pub Sirdie, Pub Porthan ja Sivukirjasto ovat todella hyviä. Lopulta baarin hyvyys riippuu kuitenkin siitä, mitä baarilta lähtee hakemaan. Suosittelemme käymään mahdollisimman monessa ja muodostamaan siten oman mielipiteen.

baarit kalliossa, kallion baarit kartta, monta baaria kalliossa
Kaikki Kallion baarit löydät listauksestamme. Kartta löytyy täältä. Baareja on Kalliossa noin 90.

kallio kolmeen auki
Kolmeen asti auki ovat seuraavat paikat: Juttutupa, Kaiku, Kolme KaisaaKuudes linja, Ølhus Oslo, Siltanen (viikonloppuisin).

kallion halvin baari
Yksi yleisimmistä kysymyksistä. Oluen hinnalla mitattua Kallion halvin baari on Saba osoitteessa Hämeentie 7. Sieltä saa ison tuopin hintaan 2,99 euroa.

oluen hinta kalliossa
Kalja maksaa Kallion baareissa keskimäärin 4,61 euroa per puoli litraa.

kallion lesbobaarit 2014
Valitettavasti Kalliossa ei ole enää lesbobaareja. Perinteikkään Nalle Pubin tilalle tuli Helsing Bar 2013-2014 taitteessa. Queer/lesbo/homo-ystävällisiä mestoja ovat ainakin Fairy Tale (Helsinginkatu 7), Terassibar (Porthaninkatu 9) ja Musta Kissa (Suonionkatu 1).

web Helsing Bar 01

karaoke torstai helsinki
Karaokea on joka päivä ainakin Tenkassa, Populuksessa ja Sir Oliverissa. Ilmeisesti entisen K3 Sports Barin (entinen Liberté) tilalle tullut Kipinä (Kolmas linja 34) on myös karaokebaari.

parhaat iskupaikat kalliossa
Kallion snägärit löytyvät Kurvista, Karhupuistosta ja Hesarilta.

keski ikäisten baarit kallio
Älä huoli. Ihan mihin tahansa baariin voi mennä, vaikka olisikin keski-ikäinen. Voithan vaikka kysyä nuorilta, mitä tarkoittaa ”swägä” tai kuka se on se Robin, josta kaikki niin puhuvat. Uuden oppiminen jatkuu läpi elämän!

rautaisannos m.a.numminen
M.A. Nummisen rautaisannos on Baarien mies -kirjassa esitelty klassikko: pieni kahvi, munkki ja pullo keskiolutta. Valitettavasti juuri missään baarissa ei myydä munkkeja, joten joudut ottamaan omat mukaan, jos tällaisen haluat Kalliossa nauttia.

viinipullo halvalla kallio
Alkot löytyvät Ympyrätalosta ja Helsinginkadulta heti Tenkan vierestä. Alkon halvin punkku on Don Opas (6,36 euroa) ja valkkari Fiesta del Sol Semi-Seco (6,66 euroa). Jää sinun päätettäväksesi, onko tuo halpaa vai ei.

kaljojen värikoodit
Punainen on Koffia, sininen on Pirkkaa tai Lapin Kultaa, musta on Karhua tai Karjalaa, vihreä on Laitilan Kukkoa, keltainen on Kukkoa tai Olvia. Toivottavasti auttoi!

morris kallio kaljan hinta
Hämeentiellä sijainnut Morris on valitettavasti lopettanut. Tilalle on tullut jumalattoman isolla buffet-pöydällä varustettu kiinalainen Fu Man Lou eli tuttavallisemmin FML.

web Morris 01

baari aleksis kiven katu
Aleksis Kiven kadulla on, ihme kyllä, tasan seitsemän baaria: Aleksis K, Populus, Lucky Nine, Taz, Alppilan Kultainen Kulaus, Maltainen Riekko ja 7 veljestä.

vaasankadun baarit
Vaasankadusta puhutaan ”baarikatuna”, joten ei ihme että sinäkin olet googlannut Vaasiksen baaritarjontaa. Vaasankadulta löytyvät Iltakoulu, Hilpeä Hauki, Kultapalmu, Kustaa Vaasa (remontissa), Kallionhovi, B12, Viva la Vida, Siima Baari, Heinähattu ja Molotow. Kannattaa käydä vaikka jokaisessa.

missä se on helsinginkatu 24
Tämä nyt vaikuttaa aika itsestäänselvältä. Googlaapa uudestaan.

ravintola b12 entinen nimi
Indian Villa. Voi tuntua hyvin kaukaiselta ja lähes mahdottomalta ajatukselta, että B12:n eli ”Vitamiinin” tiloissa on aikanaan ollut ravintola, jonka takatilan pöytiä peittivät valkoiset liinat. No, kaljaahan sielläkin enimmäkseen myytiin. Mutta kuitenkin. Hyvä kysymys, arvostamme historianystäviä.

löytääjö las vegas baarista helposti naisen
Kyllä löytää. Varmasti joka kerta, kun olemme Las Vegasissa käyneet, on siellä ollut myös naisia. Usein ihan jopa tiskin takana. Jos siis haluat nähdä naisen, on Las Vegas siihen yhtä hyvä paikka kuin mikä tahansa muukin. Naisia on 50,8 prosenttia Suomen väestöstä, joten suoraan sanottuna vähän ihmetyttää, jos et naista onnistu löytämään.

web Las Vegas 03

monelta heinäkenkä pubissa on sunnuntaina happy auer
Nyt on paha. Heinäkenkä on ilmeisesti Oulussa. Lupaamme selvittää tämän, jos joskus päädymme sinne asti. Lisäksi toivomme, että viimeinen sana oli vahingossa väärinkirjoitettu.

kaljalla käynti arkisin
Kannattaa. Saat luvan.

städäri kokemuksia
Katso seuraava.

tuhannen päissään
Katso edellinen. Ja seuraava.

miltä darra tuntuu
Nuorempana ei juuri miltään; vähän vanhempana väsymykseltä, pahoinvoinnilta ja katumukselta.

g iso darra, krapula joku on lapioinut, kaljan tuskat pois, darrassa kauppaan, tuska darra
Syö mehujäitä. Se helpottaa.

web IMG_4941

päivä jolloin kaikki masensi
Tilastollisesti todennäköisesti joko sunnuntai tai maanantai, mutta voi kyllä jonain muunakin päivänä kaikki masentaa.

pari kaljaa aamulla, joka päivä kaljaa, olutta menee valtavasti 
Kaljaa kannattaa juoda kohtuudella. Maistuukin paremmalta, kun pitää välillä vähän taukoa. Jos omastakin mielestäsi ”olutta menee valtavasti”, ota yhteyttä asiantuntijoihin.

baarin säännöt
Juo jotain, älä kuitenkaan liikaa. Tuntemattomien ja henkilökunnan kanssa voi puhua, ei kuitenkaan liikaa. Pidä hauskaa, älä kuitenkaan liikaa. Älä pasko housuun tai oksenna mihinkään. Hyvin se menee.

oluen viilennys sukalla
Tämä kuulostaa älyttömältä, mutta ilmeisesti kyseessä on ihan oikea keino. Sukka kastellaan (kylmällä) vedellä, olut sujautetaan sukkaan, ja yhdistelmä ripustetaan tuuliseen paikkaan. Odotamme näkevämme ensi kesänä Alppipuiston pusikoissa satoja sukkia roikkumassa oksistosta.

pari kaljaa oksennus
Kiitos palautteesta.

hauska blogi yksin kaljalla
Pahoittelumme, olet väärässä paikassa.

parit katsovat kun miehet nussivat
Sinä olet erittäin väärässä paikassa. Emme pahoittele.

4 kommenttia artikkeliin ”Vastaamme lukijoiden kysymyksiin

  1. Tämä on ihan hauska, mutta jurppii tuo keski-ikäisiä koskeva kommentti. Muutin Hakikseen 30-vuotiaana ja nyt 46-vuotiaana asun Sörkässä. Olen käynyt ja käyn edelleen Kallion baareissa hyvin monipuolisesti, joten ärsyttää tuo HOLHOAVA kommentti. Aivan niin kuin vain 30-vuotiaat tietäisivät jotain baareista. Täällä sitä kokemusta vasta onkin. Olen laulanut Tenkassa karaokea jo silloin, kun te olitte vielä peruskoulussa. Pöhköt!

    Liked by 2 people

  2. Onko mitään tietoa siitä, milloin Kustaa Vaasa aukeaa jälleen? Aukeaako se? 😦
    ps. Mehujää on kyllä pettämätön konsti!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s