Myö

blogianniblogitomi

Olemme: Lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä. Muuttaneet Helsinkiin eri puolilta Savoa. Opiskelleet ihan riittävästi. Asuneet ja rillutelleet pitkin Kalliota vuosikaupalla. Sanotaan näin: kaljaa on juotu. Ja nyt juodaan lisää.

Twitterissä @tomistro & @aninen. Instagramissa @anniliini & @tomistro.

6 kommenttia artikkeliin ”Myö

 1. Mannaa sataa makuuhaavoihin!

  Terävästi kirjoitettu, oivaltava ja etenkin helvetin hauska blogi teillä. Löysin sen sattumalta; liekö olisin kalastellut jotain hakusanoilla halpa, kalja ja Kallio.

  Asustelin itse samoilla nurkilla, Torkkelinmäellä ja Alppilassa, 90-luvun loppupuoliskolla. Hörpöteltyä on alueen ryystölöissä tullut toki jokunen kerta vuodessa sen jälkeenkin, vaikka viimeiset viisitoista vuotta olen pääasiassa rahoittanut krouvareita Tampereella. Moni Kallion kuppila on sinä aikana kuollut, muuttanut nimeään tai muuten vain mädäntynyt pystyyn, mutta lohdullista kuulla kuulla, että se ainutlaatuinen tunnelma on kuitenkin osoittautunut hipsterinkestäväksi. Kyllä minä sen halvan kaljan teitä lukiessani melkein haistan (kolmen euron bisse haisee ja maistuu erille kuin kuuden (tämä ei ole kuvitelmaa tai mielipide. Tämä on fysiologinen fakta, empiirinen tutkimusaineistoni aiheesta on epäterveellisen laaja).

  Olkaahan tarkkoina partikkelien -kin, -kään toiston kanssa (muutamakin Kalliossakin). Ja vaikka ajantaju joskus pikku hutikassa hiukan hämärtyykin niin ”lähiaikoina” viittaa aina tulevaisuuteen, ”viime aikoina” menneisyyteen.

  Erityisesti olkaa tarkkana hienon harrastuksenne kanssa, että saamme nauttia kirjoituksistanne vastakin. 44-vuotiaana uskallan epäillä, että vaivaisen kymmenen vuoden päästä mehujää ja suihku eivät suo helpotusta teidänkään jälkeisiinne.

  Bloginne on pienimuotoinen kulttuuriteko. Toteuttakaahan projetkti yhtä tyylikkäästi loppuun asti ja tarjotkaa hyvät ihmiset hiukan muokattua kokonaisuutta esim. Liken julkaistavaksi. Tuollaisen esityksen puuttuminen muuten kovin viinavetoisesta kirjallisuudestammehan on suorastaan ihme.

  Kaikkea hyvää

  Marko Kantola

  Liked by 2 people

 2. Hei!

  Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

  Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

  Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

  Ystävällisin terveisin

  Aino Nurminen

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s