Pari kaljaa Saimaalla

huvila

Viime viikko meni pääasiassa Savonlinnassa. Vahvat suositukset Panimoravintola Huvilalle (kuvassa) ja Olutravintola Sillansuulle:lle. Ensin mainitussa on hieno ulkoilmaosasto, jälkimmäisessä taas reilusti vaihtoehtoja oluen maisteluun.

Sillansuussa tulikin sitten sorruttua pahemmanlaatuiseen oluthifistelyyn ja juotua lähinnä yli seitsemän euroa maksavia kaljoja. Kerrankos sitä. Maisteluun pääsivät mm. kusenmakuinen Thornbridgen Tart ja saman panimon mansikanmakuinen I love you will you marry me. Ei jäänyt epäselväksi kumpi on parempaa. Hifistellessä ei voi aina voittaa.

Paluumatkalla Mikkelissä ei löytynyt keskustasta silmämääräisesti hyvää baaria, joten päädyimme matkakeskuksen lähellä olevaan Päämajaan. S-ryhmän baari, kävi ilmi. Jotenkin noissa vieraissa maakuntakaupungeissa päätyy melkein aina vihreän kortin tavernaan. No, terassilla istuessa ilmapiirillä ei ole niin merkitystä. Ensi kertaa varten täytyy tehdä taustatyö huolellisemmin.

Savonlinnassa valinta on kuitenkin selvä: joko Huvila tai Sillansuu. Tai Seurahuoneen kattoterassi. Se jäi vielä odottamaan ensi kertaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Pari kaljaa Saimaalla

Jätä kommentti